Problém maďarskej menšiny na Slovensku očami verejnej mienky po novembri 1989 - Frič, Pavol, 1956-
Článek se týká problému maďarské národnostní menšiny na Slovensku a toho, jak ho hodnotí slovenská veřejnost. Upozorňuje na jazykový zákon platný na Slovensku, míru netolerance a předsudků a co změnily volby v roce 1992.