Privatizace kolem nás. (II.), Zkušenosti z Maďarska a Polska - Šulc, Zdislav, 1926-2015 (1995)
Autor popisuje průběh privatizace v Maďarsku a Polsku.
Keywords: privatizace; privatization; Maďarsko; Maďarsko; Hungary; Poland