Prezidentské volby v Polsku : předehra k parlamentním volbám? - Lang, Kai-Olaf, 1967-
Autor se zamýšlí nad tím, jak může výsledek prezidentských voleb v Polsku ovlivnit parlamentní volby, které se budou konat v roce 2001.