Preventivní diplomacie : příklad mise OBSE v Lotyšsku - Jensen, Martin Bo
Článek se zabývá vztahy Ruska a Estonska a Lotyšska, otázkou bezpečnosti v těchto zemích, preventivní diplomacií, která je zde uplatňovaná a popisuje misi OBSE v Estonsku a Lotyšsku.