Pražský summit 2002 : směřování Aliance do 21. století - Vondra, Alexandr, 1961-
Autor informuje o předpokládané náplni pražského summitu NATO v roce 2002. Agenda summitu obsáhne tři základní témata: nové schopnosti, nové členy Aliance a nové vztahy Aliance s Evropskou unií, Ruskem apod.