Pražský seminář o bezpečnosti v Evropě - Eichler, Jan, 1952-
Autor informuje o náplni a zajímavých příspěvcích, které zazněly na mezinárodním semináři o aktuálních otázkách evropské bezpečnosti konaném v Paříži ve dnech 25.-29. listopadu 2002.