Pražský model Spojených národů : středoškoláci hledají řešení nejzávažnějších světových problémů - Berdych, Antonín, 1980-
Článek přibližuje průběh a náplň sedmé Konference Pražského modelu Spojených národů - vzdělávacího programu Asociace pro mezinárodní otázky. Konference se účastní mladí lidé - středoškoláci z celého světa.