Pražský model OSN - Kovář, Jindřich, 1935-
Autor seznamuje s akcí České asociace pro rozvoj mezinárodní spolupráce, v rámci které se studenti seznamovali s mezinárodní organizací OSN, jejími formami, orgány, pracovními postupy, agendou apod.