Pražská konference k problematice Mezinárodního trestního soudu - Bílková, Veronika, 1975-
Autorka informuje o průběhu Konference k problematice ratifikace a vnitrostátní implementace statutu Mezinárodního trestního soudu, která se konala ve dnech 7.-8. 12. 2001 v Praze. Podnětem konference bylo podepsání statu Mezinárodního trestního soudu Českou republikou v Římě 17. 7. 1998.