Pražská deklarace summitu NATO (2002)
Článek obsahuje neoficiální překlad deklarace, která byla přijata na pražském summitu NATO. Týká se především budoucího poslání organizace NATO.
Keywords: Severoatlantická aliance; mezinárodní bezpečnost; bezpečnostní politika; international security; security policy