Praxe rozvodového řízení - Jurčík, Radek, 1971-
Cílem tohoto článku bylo poukázat na některé praktické aspekty rozvodového řízení, včetně určitých prvních zkušeností s aplikací novely zákona o rodině. Autor upozorňuje na specifika rozvodového řízení, finanční otázky, možnost zastupování advokátem v rozvodovém řízení a na relativně nový institut tzv. rozvod dohodou.