Právo ozbrojených konfliktů na přelomu tisíciletí - Ondřej, Jan, 1960-
Článek se zaměřuje na pravidla upravující ozbrojené konflikty označované za válečné právo. Autor popisuje mezinárodní ozbrojené konflikty, zakázané prostředky a způsoby vedení ozbrojených konfliktů a odpovědnost za porušení pravidel práva ozbrojených konfliktů.