Praha opět místem setkání badatelů v oblasti mezinárodních vztahů - Takáczová, Kristina
Autorky informují o akcích a setkáních výzkumníků v oblasti mezinárodních vztahů, pořádaných v prostorách Vysoké školy ekonomické v Praze.