Praha 2001 : ekonomické fórum - Leška, Vladimír, 1932- (2001)
Článek podává informace o 9. Ekonomickém fóru OBSE, které se 15.-18.5.2001 konalo v Černínském paláci v Praze.
Keywords: Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě; mezinárodní hospodářské vztahy -- Evropa; international economic relations -- Europe