Pracovní doba - Beneš, Jaroslav
Autoři vysvětlují některé jevy související s pracovní dobou, jako je nepřetržitý odpočinek mezi dvěma směnami, nepřetržitý odpočinek v týdnu, dny pracovního klidu, evidence pracovní doby, pracovní pohotovost, práce přesčas a noční práce. Text doprovázejí příklady z praxe.