Pracovní doba - Beneš, Jaroslav
Tématem článku je pracovní doba. Autoři vysvětlují jednotlivé pojmy a blíže se věnují stanovené týdenní pracovní době, dělené směně, začátku a konci pracovní doby a přestávkám v práci a jednotlivým specifikům daných jevů. Text doprovázejí praktické konkrétní dotazy.