Práce ve svátek a její odměňování - Chládková, Alena
Tématem článku je práce ve svátek a její odměňování. Autor vyjmenovává zákony, které tuto problematiku upravují, vysvětluje právní úpravu mzdy a náhrady mzdy za svátek a platu a náhradního volna za práci ve svátek a posuzování zápočtu doby ve svátek do odpracované doby a odměňování. Text doplňují praktické příklady.