Povinnosti zaměstnavatele při vzniku, změnách a skončení pracovního poměru zaměstnance : odchylky pro úředníky územních samosprávných celků od 1. 1. 2003 - Chládková, Alena
Autorka uvádí stručný přehled povinností zaměstnavatele při vzniku, změnách a skončení pracovního poměru dle zákoníku práce a odchylky pro úředníky územních samosprávných celků dle zákona o úřednících. Poskytuje tak pomůcku, která má sloužit pro rychlou orientaci v problematice.