Použije bin Ládin zbraně hromadného ničení? - Dolník, Adam, 1978- (2001)
Článek rozebírá teroristické útoky na USA ze dne 11. 9. 2001 a především použitou taktiku a zbraně a úmysl U. bin Ládina získat zbraně hromadného ničení.
Keywords: Bin Ládin, Usáma, -- 1957-2011; teroristické útoky (11. září 2001 : Spojené státy americké); zbraně hromadného ničení; September 11 attacks (2001 : United States); weapons of mass destruction