Potenciál ruské armády jako mocenského faktoru v ruské politice - Balabán, Miloš, 1962-
Autor analyzuje možnosti a potenciál armády v současné ruské politice a formuluje závěry, které mohou napovědět něco více o dalším vývoji Ruska.