Postoje obyvatel České republiky k Německu - Houžvička, Václav, 1949-
Článek představuje výsledky 4. etapy sociologického výzkumu postojů obyvatel České republiky k Německu, jehož cílem je nalezení specifických trendů v názorech a postojích obyvatel vůči Německu.