Postoje české veřejnosti ke vstupu do NATO - Sarvaš, Štefan
Článek se zabývá otázkou postojů české veřejnosti ke vstupu do NATO, trendy podpory, představuje výhody a nevýhody vstupu do NATO a bezpečnostní rizika spojená se vstupem ČR do NATO.