Postmoderní středověk : dialog s Dušanem Třeštíkem - Třeštík, Dušan, 1933-2007 (1993)
Rozhovor s odborníkem na raný středověk a na počátky českého státu se týká naší současnosti a vztahem mezi evropským středověkem a naší současností.
Keywords: sociologie; sociologie politiky; srovnávací politologie; středověk; sociology; political sociology; comparative political science; middle ages