Postavení Afriky v globalizujícím se světě - Vraný, Jan, 1928- (2001)
Autor se zaměřuje na postavení Afriky v globalizujícím se světě po ukončení studené války.
Keywords: zahraniční politika -- Afrika -- 1989-; globalizace; foreign policy -- Africa -- 1989-; globalization