Portugalsko : socialistickou cestou do tržní Evropy? - Hála, Jan (1995)
Autor se zamýšlí nad dalším politickým vývojem po volbách do Shromáždění republiky v Portugalsku.
Keywords: světová politika; world politics; Portugalsko -- politika a vláda; Portugal -- politics and government