Populismus v západní Evropě - Eichler, Jan, 1952-
Článek je jedním z dílčích příspěvků do probíhající diskuse o populismu, jeho zdrojích, příčinách, cílech a nebezpečích, která z toho všeho vyplývají pro rozšiřování EU a pro její fungování.