Pomůže "hvězdný štít" Spojeným státům v boji proti zbraním hromadného ničení? - Anděl, Petr, 1977-
Autor se zamýšlí nad strategií protivzdušné obrany Spojených států amerických a nad jejím významem při boji proti terorismu.