Poměrný "nepoměrný" volební systém : po novelizaci zákona o volbách do Parlamentu ČR - Klíma, Michal, 1959-
Cílem článku je poskytnout politologickou analýzu volebního systému po reformě, jež byla schválena v červenci 2000, přičemž plného rozsahu nabude platnosti až od ledna 2002.