Polské parlamentní volby 2001 a proměny stranického systému - Kopeček, Lubomír, 1975- (2001)
Článek usiluje o přiblížení a výklad výsledků parlamentních voleb v Polsku a věnuje se také důležitým bodům vývoje stranického spektra před volbami.
Keywords: parlamentní volby -- Polsko -- 2001; stranické systémy -- Polsko; parliamentary elections -- Poland -- 2001; party systems -- Poland