Politológia na Slovensku - Školkay, Andrej, 1965- (2003)
Autor se snaží prověřit kvalitu politologie na Slovensku. Tvrdí, že existuje silný ale ne přímo vybudovaný vztah mezi etikou formální vědecké komunity a reálnou vědeckou komunitou. Naznačuje, že v oblasti slovenské politologie představuje právě etika výrazný problém.
Keywords: politologie -- Slovensko; political science -- Slovakia