Politika USA i dalších vyspělých zemí v ekonomice 21. století - Levora, Josef, 1931-
Autor se zaměřuje na vliv příznivé ekonomiky USA v 90. letech 20. století na hospodářský rozvoj dalších zemí světa v 21. století.