Politika jako povolání podle Maxe Webera - Čep, Lubor (1992)
Článek je pokusem o recepci díla významného myslitele Maxe Webera v jeho vlastním prostředí a o časové parametry jeho vlivu.
Keywords: Weber, Max, -- 1864-1920; sociologie politiky; sociologie práce; political sociology; sociology of work