Politický vývoj v Arménii za Levona Ter-Petrosiana - Kuranian, Andro, 1976- (2003)
Autor popisuje politický vývoj Arménie za dvanáct let její samostatné existence. Všímá si cesty k ústavě nezávislé republiky, konfliktu v Náhorním Karabachu a období politického působení prezidenta Levona Ter-Petrosiana.
Keywords: Ter-Petrosjan, Levon, -- 1945-; světová politika; politika -- Arménie -- 1991-1992; válka o Náhorní Karabach (1988-1994); world politics; politics -- Armenia -- 1991-1992; Nagorno-Karabakh War (1988-1994); Arménie -- politika a vláda -- 1991-1992; Armenia -- politics and government -- 1991-1992