Politická kultura v dnešním Japonsku : blýskání na lepší časy v nedohlednu - Sýkora, Jan, 1961- (2003)
Autor přibližuje charakteristické rysy politického života moderní japonské společnosti a očekávané změny politické kultury, které mělo přinést zvolení Džun'ičiró Koizumi předsedou Liberálně-demokratické strany. Ke změnám však dochází velmi pomalu.
Keywords: Koizumi, Jun'ichirō, -- 1942-; politická kultura -- Japonsko; political culture -- Japan