Politická kultura v dnešním Japonsku : blýskání na lepší časy v nedohlednu - Sýkora, Jan, 1961-
Autor přibližuje charakteristické rysy politického života moderní japonské společnosti a očekávané změny politické kultury, které mělo přinést zvolení Džun'ičiró Koizumi předsedou Liberálně-demokratické strany. Ke změnám však dochází velmi pomalu.