Politická krize na Ukrajině - Kopeček, Lubomír, 1975-
Autor informuje o tom, že 26.4.2001 vyslovil ukrajinský parlament nedůvěru vládě premiéra Viktora Juščenka a zaměřuje se na politickou krizi, která trvá již od září 2000.