Pokračování v živnosti po smrti podnikatele - Mašek, Jiří (2000)
Autor se v článku zabývá možností pokračovat v živnostenském podnikání po smrti podnikatele a právech, která jsou s tím spojena.
Keywords: podnikání; dědické právo; business; inheritance and succession