Podklady pro sepis dohody nebo žaloby na vypořádání společného jmění manželů - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Článek se týká uspořádání majetkových vztahů manželů k majetku a závazkům po zániku společného jmění. Autor vyjmenovává podklady nutné pro přípravu dohody, upozorňuje, že dohoda o vypořádání musí mít písemnou formu a je třeba ji uzavřít do tří let po zániku společného jmění.