Plnění povinnosti zaměstnávat občany se ZPS - Židoňová, Jana; Posoldová, Věra (2002)
Autorky informují o výsledcích plnění povinnosti zaměstnávat občany se ZPS v roce 2000 a 2001 v České republice.
Keywords: osoby se zdravotním postižením; zaměstnávání osob se zdravotním postižením; sociální péče; zaměstnanci; people with disabilities; employment of people with disabilities; social care; employees