Perspektivy české zahraniční politiky : rozhovor Mezinárodní politiky s ministrem zahraničních věcí ČR Cyrilem Svobodou - Svoboda, Cyril, 1956-
Rozhovor s ministrem zahraničí ČR C. Svobodou na téma vývoje české zahraniční politiky v roce 2004, Evropské unie a války v Iráku a vztahu české veřejnosti k této události.