Parlamentní volby v Gruzii - Kuranian, Andro, 1976- (2000)
Článek se zaměřuje na parlamentní volby v Gruzii, které proběhly 31.10.1999.
Keywords: parlamentní volby -- Gruzie -- 1999; parliamentary elections -- Georgia -- 1999