Parlamentní volby a parlamentarismus v Bangladéši - Knotková-Čapková, Blanka, 1958-
Článek představuje politický systém v Bangladéši, který vychází z demokracie westminsterského typu a zamýšlí se nad tím, zda je politická kultura evropské demokracie v této zemi smysluplná.