Parlamentné voľby na Slovensku v kontexte volebnej kampane - Školkay, Andrej, 1965-
Autor nabízí stručnou analýzu forem a koncepcí politické komunikace včetně speciálních znaků a klíčových témat stejně jako komunikačních strategií během volební kampaně na Slovensku před parlamentními volbami v září 2002.