Pár poznámek na okraj vztahu světové politiky a médií (a naopak) : několik dotěrných otázek, pochybností a trocha ne zcela uspořádaných myšlenek - Petránek, Jan, 1931-2018
Autor se zamýšlí nad tvrzením, že 20. století uzavírá a zároveň 3. milénium otevírá světová komunikační revoluce. Zaměřuje se na vztah politiky a médií současnosti a klade si otázku, co zůstalo z práce ideových center světa, určené pro širší spotřebu.