Pankisi - Bellak-Hančilová, Blanka, 1974-
Autor popisuje situaci ve vysokohorském údolí Pankisi, které se nachází v Gruzii a kde se údajně skrývají arabští a afghánští žodláci napojení na Usámu bin Ládina. Rozebírá také gruzínsko-americké a ruské vztahy.