Pangermánství & panslovanství - Krejčí, Oskar, 1948- (2000)
Autor představuje koncepce pangermánství a panslovanství, definuje některé pojmy související s těmito koncepcemi a představuje jejich ideje a hnutí.
Keywords: pangermanismus; panslavismus; národnostní otázka -- Evropa; Pan-Germanism; Pan-Slavism; national question -- Europe