Padesátka OSN : co o ní víme? - Krátký, Karel, 1930- (1995)
Článek se zaměřuje na vývoj politiky OSN od roku 1955.
Keywords: Organizace spojených národů; mezinárodní instituce a organizace; international institutions and organizations