Padesát let OAS : nové úkoly - Jungbauer, Radomír, 1936-
Autor připomíná 50. výročí vzniku Organizace amerických států, která tvořila pevnou primární politickou a mezinárodněprávní základnu meziamerického systému v poválečném období.