Ozbrojené sily Slovenskej republiky smerujú do NATO - Stank, Jozef, 1940-2005 (2002)
Autor přibližuje současnou bezpečnostní politiku Slovenska a snahu Slovenska stát se členem NATO.
Keywords: Severoatlantická aliance; členství v NATO -- Slovensko; bezpečnostní politika -- Slovensko; membership in NATO -- Slovakia; security policy -- Slovakia