Ozbrojené síly, násilí a demokratický přechod : postsuhartovská demokracie - Saefulloh Fatah, Eep (2002)
Autor se věnuje politické situaci v Indonésii a probíhajícímu přechodu ke stabilní demokracii.
Keywords: světová politika; demokratizace -- Indonésie -- 1998-; world politics; democratization -- Indonesia -- 1998-; Indonésie -- politika a vláda -- 1998-; Indonesia -- politics and government -- 1998-